Pages

Monday

old burda magazines

flea markets do have the power!
since I’ve found a whole set of yugoslavian film magazines from the 60. and couldn’t have bought it (when low budget life changes into no budget life) I got this strange obsession of looking for old magazines on belgrade’s flea markets. yesterday on buvljak I dug patiently a pile of women’s magazines until I found some burdas from the middle 70s and the beginning of 80s. happy, happy me!

as soon as the student transforms back into a sewer we’re gonna make some vintage outfit. hell yes!

have a nice Monday!
-savez

119_1906

119_19061

119_19062

119_19063

119_19064

4 comments:

Branislava Antović said...

meni sve izgledaju bozanstveno! i za damu u plavom kompletu bih mogla da kazem da je sad fotografisana! sjajan post i sjajn blog, inace!pozdrav!!!:)

staklene bombone | hard candies said...

istina - moda valjda nikad nije bila toliko otvorena na svoju proslost koliko je sada. i meni se desi da nadjem neke slike i stvarno ne znam da li su savremene ili je to nesto starije. meni se to jako dopada - veća sloboda pa i izbor veći:)
a i hvala na pohvali:)))
hugs!

Slavica | Pickpocket said...

Ah, obožavam stare časopise! Baka mi je bila šnajderica i imam bukvalno gomile šablona, kataloga, isječaka i još uvijek se, nekim svojim danima, zatvaram u sobu i sve redom listam... Nevjerovatan i nepresušan izvor inspiracije...;)

staklene bombone | hard candies said...

eh, lucky you... :)